The-Sticky-Tongues-gaan-studio-in-opnames-muziek

23 April duiken wij weer de studio in. Een deel van de opnametijd wordt bekostigd door Rockslag, de bandwedstrijd die wij vorig jaar wonnen. Als mooie prijs kregen wij toen 10 uur studiotijd! Het idee is om 4 nummers op de plaat te krijgen, waarvan we 3 nummers al hebben uitgekozen. Dit zijn verrassende nummers die we live nog maar weinig gespeeld hebben. Het resultaat is te beluisteren via deze site!


Over Rockslag

Rockslag is een wedstrijd/talentenjacht voor rockbands. Elke ronde strijden er drie bands om een plaats in de finale. Een zorgvuldig samengestelde jury zal alle bands bekijken en elke ronde een winnaar aanwijzen die doorgaat naar de finale. De uiteindelijke finale winnaar krijgt 10 uur studiotijd en een optreden op het Waterpoort festival.

 

0 86